HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Blog

Getraumatiseerd, hoe verder

Dat de mens in zijn leven veel meemaakt, is een gegeven. De een kan beter omgaan met wat hem overkomt, dan de ander. Dit heeft te maken met de basis die is gelegd in je jeugd.

Burn out oplossen samen met een luister consulent

We moeten veel in ons leven en al dat moeten, als we daar erg ons best voor doen, we het zo goed mogelijk willen doen, kan het zomaar zijn, dat een burn out je in gaat halen. Zo'n 75 % van de mens loopt in meer of mindere mate het risico een burn out te krijgen. Het lijkt wel een modeverschijnsel.

Eenzaam en alleen voelen

Je zult je maar eenzaam voelen en daardoor je leven aan je voorbij zien gaan en je het zelf moeilijk vindt om de oplossing te bedenken. Eenzaamheid is een groot issue aan het worden, niet alleen onder ouderen. Ook jongeren kampen er mee.

Luisterconsulenten online

Op zoek naar een luisterend oor, iemand waarmee je problemen kunt bespreken over je angsten, depressie, je onzekerheden, relatieproblemen, verlies, eenzaamheid, er is nu een luisterlijn waar je luisterconsulenten vindt, die graag voor je klaarstaan.

Oorlog in je hoofd de baas worden

Veel mensen worstelen met hun gedachten, en zouden dolgraag de knop willen leren kennen waarmee ze hun malende gedachten uit zouden kunnen zetten. Er is bijna geen controle over te krijgen.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten