HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker
...

Louise

Reading - Healing - Bewustwording en Positieve Motivatie: paragnost/ heldervoelend-wetend-en horend medium, tarotiste, Reiki-Master en gesprekstherapeut. Op het moment dat ik contact maak met jouw energie komt er als vanzelf informatie voor en/of over jou zelf, je vraag of je overleden dierbaren binnen
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Louise

.
Met ruim 20 jaar ervaring in het geven van consulten, kan ik in een reading duidelijk en vrij direct zijn in de waarnemingen die ik mag doorgeven. Dat gebeurt altijd op een liefdevolle manier en zonder oordeel.
Wat je vraag of het probleem ook is, ik biedt je graag een luisterend oor en de warmte van een goed gesprek.
Ook werk ik al ruim 20 jaar met het Crowley Toth Tarot, de kaarten en tegelijkertijd het invoelen op jouw energie, in combinatie met mijn mediamieke gaven, leiden vaak tot verrassende inzichten die jouw daardoor wellicht een stukje verder kunnen helpen op jouw eigen unieke levenspad.
Tijdens een consult zal ik je altijd op een positieve manier motiveren zodat jij, opnieuw, in je eigen kracht komt te staan en durft te gaan voor het leven waar je altijd al van droomde.
Het zou je wel eens kunnen verrassen hoe concreet mijn waarnemingen kunnen zijn, maar tijdens mijn consulten zul je nooit van mij horen wat je moet doen, maar help ik je graag om inzicht in bepaalde kwesties te krijgen. Zoek je antwoord op een vraag of ben je op zoek naar een goed gesprek dan ben ik er voor je. Voel je welkom!

Gaves: Afstandshealing, Allround, Coaching, Foto lezen, Kaartleggen, Medium, Paragnost, Pendel, Reiki, Relatie coach, Tarot kaarten
Talen: Nederlands, Deutch

Recensies van klanten (1)

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Louise om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten