HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Luisterconsulenten online

Op zoek naar een luisterend oor, iemand waarmee je problemen kunt bespreken over je angsten, depressie, je onzekerheden, relatieproblemen, verlies, eenzaamheid, er is nu een luisterlijn waar je luisterconsulenten vindt, die graag voor je klaarstaan.

Ze bieden je naast een luisterend oor, inzichten in je situatie en ook bieden ze je handvatten en tips om de problemen waarmee je worstelt op te lossen. Luisterconsulenten zijn geen arts en kunnen om die reden je op het medische vlak niet bijstaan.

Wel staat een luisterconsulent dag en nacht voor je klaar, met al je levensvragen waar je mee zit. Elke luisterconsulent heeft zijn eigen specialiteiten. Denk aan een depressiecoach, een relatietherapeut, een stress counselor. Ze kunnen je online, hetzij via chat of via telefoon te woord staan en je helpen. Je kunt vanuit je eigen huis ze opzoeken en je bent met ze in contact.

Al je problemen kun je bespreekbaar maken. Ook als je een iets wilt delen, wat je bij niemand kwijt kunt. De consulent op de luisterlijn zal je vertrouwen nooit beschamen. Wel zo fijn om ergens terecht te kunnen met iets wat geheim is.

Een luister consulent hoort je en begrijpt dat jouw probleem voor jou een groot issue is, waar jij mee zit. Als iemand naar je luistert met aandacht voel jij je gezien en gehoord. Over je probleem praten, anoniem, geef je opluchting. Als je dan ook nog handvatten meekrijgt om aan de slag te gaan met het probleem, om het op te kunnen lossen, hang jij met een goed gevoel op. Dat is waar een goed luister consulent voor staat.

Zonder oordeel en veroordeel kun jij je verhaal kwijt en als je geen behoefte hebt aan tips, en advies, geef dat aan. Soms kan alleen het vertellen waar je mee zit al voldoende zijn om opgelucht te zijn na een goed gesprek.

Elke luisterconsulent zal je alle aandacht geven die jij verdient. Ze begrijpen heel goed dat je iemand nodig hebt om mee te praten en je verhaal bij kwijt te kunnen.

Schroom niet en zoek de luister consulent op waar jij je bij thuis voelt om je verhaal te kunnen doen.

Het team van Luister consulenten staat voor je klaar!
 

Datum: 05-05-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten