HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Over ons

Namens alle Luisterconsulenten een hartelijk welkom en fijn dat u even de tijd neemt om deze belangrijke informatie tot u te nemen. 
 
De consulenten van www.luisterconsulenten.nl zijn gespecialiseerd in levensvraagstukken. Denk hierbij aan relatieproblemen, scheiding, angststoornissen, rouw en verlies, eenzaamheid, geldzorgen, psychische problemen, burn out, overspannenheid, misbruik, slapeloosheid, afvallen, eetstoornis, paniekaanvallen etc. Maar ook voor Persoonlijke en Spirituele groei kunt u bij de Luisterconsulenten terecht. Denk hierbij aan assertiviteit, leren keuzes maken, grenzen durven stellen. Durven opkomen voor jezelf, leren loslaten, minder te piekeren. Balans in lijf en lichaam, opvoeding van kinderen, staande houden op een gezonde manier binnen een relatie, omgang met anderen, etc.
 
Alle Luisterconsulenten zijn gescreend en hebben van te voren laten zien wat zij in hun mars hebben. Om die reden kunnen zij op een laagdrempelige manier u online, direct, snel en adequaat hulp bieden bij al uw levensvragen. Ze bieden u een luisterend oor en zijn tevens gekwalificeerd om u advies en inzichten mee te kunnen geven. Voor alles waar u zelf niet uitkomt, tegen aan loopt in het leven, of voor zomaar een praatje, bent u op deze website op de juiste plek. 
 
7 dagen per week, 24 uur per dag staan de Luisterconsulenten voor u klaar om met u in gesprek te gaan. Schroom niet om alles waar u mee zit, bespreekbaar te maken. Het is privé en anoniem. 
 
U zult na een gesprek opgelucht ophangen. Het feit dat al iemand naar u heeft geluisterd, lucht al op, maar zeker ook de inzichten, tips en adviezen die u meekrijgt, doen wonderen. 
 
Luisterconsulenten zijn in het dagelijks leven werkzaam als coach, counselor, therapeut, of in de gezondheidszorg, of ervaringsdeskundige, of hebben zich ontwikkeld als erkend medium, healer, masseur en weten dus waar ze mee bezig zijn. Kies uw consulent zorgvuldig, afgestemd op de vragen waar u mee zit. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Het is niet zinvol een depressietherapeut te raadplegen als u met vragen zit op het relationele vlak.
 
U vindt hier dus veel disciplines van afvalcoach tot mindfulness, van yoga instructrice, tot regressietherapeut, van relatietherapeut tot verpleegkundige, van diëtiste tot rouwverwerker, van spiritueel coach tot life coach, van masseur tot healer, van spiritueel coach tot depressietherapeut.
 
Elke Luisterconsulent werkt op zelfstandige basis en de lijnhouder is niet verantwoordelijk voor de gegeven hulp, tips en adviezen. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, stuur dan een bericht, met daarin de naam van de Luisterconsulent er in aangegeven. We nemen uw klacht serieus en maken deze bespreekbaar met de desbetreffende Luisterconsulent.
 
Een luisterconsulent is pas tevreden als u dat bent. Ze zullen u ook altijd inzichten meegeven om, nadat u heeft opgehangen of de chat heeft beëindigd, weer zodanig in uw kracht staat, dat u zelf verder kunt. 
 
Maak bespreekbaar waar u mee zit. De Luisterconsulenten staan voor u klaar om naar u te luisteren en u van goede antwoorden en inzichten te voorzien!
 
Wij wensen u een fijn gesprek, veel inzichten, wijsheid en kracht.
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten