HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Oorlog in je hoofd de baas worden

Veel mensen worstelen met hun gedachten, en zouden dolgraag de knop willen leren kennen waarmee ze hun malende gedachten uit zouden kunnen zetten. Er is bijna geen controle over te krijgen.

Dat malende hoofd kan je aardig dwars zitten, zodanig dat het een hoofdrol in je leven begint te spelen. Maar waar moet je heen? Met wie kun je het bespreekbaar maken.

Dat kan met een luister consulent van www.luisterconsulenten.nl. Zij weten bij uitstek mensen te begeleiden die rondlopen met een vol hoofd. Er over praten is de eerste stap. Door te ventileren wat zich al lange tijd in je hoofd aan het opstapelen is, geeft opluchting. Alleen ben jee r dan nog niet, want je bent goed geworden in het nadenken en als je de luister consulent bedankt voor het fijne gesprek, beginnen de stemmen in je hoofd het alweer over te nemen.

Het voelt alsof er elke dag een storm woedt, een oorlog gaande is, die je dolgraag zou willen stoppen, maar hoe! Een luister consulent is niet allen gespecialiseerd in luisteren en een luisterend oor bieden. Een luisterconsulent kan je ook helpen om je hoofd stil te krijgen. Ze legt je graag uit hoe je hiermee aan de slag kunt gaan. Wel zo fijn om niet alleen je verhaal te kunnen vertellen aan een luisterconsulent, maar tegelijkertijd ook te horen te krijgen hoe je met jezelf de oorlog kunt gaan winnen die in je hoofd woedt.

Elke luisterconsulent heeft een eigen specialisatie. Kijk dus goed op de website van Luisterconsulenten wie jou het beste kan helpen, bij jouw storm die je nu in het leven ervaart.
Vertel je verhaal, de luisterconsulent zal dat met aandacht en respect doen.

Na het vertellen van je verhaal biedt de luisterconsulent je de mogelijkheid aan, je te voorzien van oplossingen, en inzichten, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Je krijgt alle ruimte om samen met de luisterconsulent te kijken wat bij jou het beste past om de oorlog in je hoofd de baas te worden.

De luister consulent zal aan de hand van jouw verhaal je precies de juiste tips kunnen geven, waarmee jij aan de slag kunt gaan. Ieder mens is tenslotte uniek. Samen gaan jullie aan de slag om eindelijk eens rust in je hoofd te krijgen.

En weet je, je gedachten bepalen je leven. Als jouw gedachten te veel gericht zijn op het negatieve, zul je jezelf ook niet lekker voelen. Je gedachten kunnen je van alles wijsmaken waarin jij kunt gaan geloven. Je hebt jezelf er dan van overtuigt en daar ga je naar leven. Dat patroon sluipt er heel snel in.

Maar nu je weet dat je gedachten kunt veranderen en je gevoel ook van je gedachten afhangt, weet je nu ook dat je gedachten kunt sturen en veranderen. Alleen dit aanpakken is zwaar, samen met een luisterconsulent een stuk makkelijker. Die helpt jouw knop te vinden om malende gedachten een halt toe te roepen.

Ze staan voor je klaar, bel of chat gerust met ze.

Het Luisterconsulenten team bied jou graag een aandachtig en luisterend oor!
 

Datum: 05-05-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten