HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Vacatures

Bent u een Coach, Counselor, Therapeut, of werkzaam in de gezondheidszorg, of werkzaam als ervaringsdeskundige, yogadocent, masseur, healer, medium of paragnost met coachende kwaliteiten, of bent u gespecialiseerd in Persoonlijke ontwikkeling of Spirituele ontwikkeling en bent u op zoek naar werkzaamheden die u vanuit huis en volgens eigen tijdsindeling kunt doen? Meld u dan aan als Luisterconsulent.
 
Na uw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk met u contact op. Dan volgt een gesprek met u en wordt tevens gekeken of u typevaardig bent. Als Luisterconsulent kun je zowel telefonisch als via chat de cliënt uitstekend te woord staan. Daarnaast heeft u zich gespecialiseerd in een van de gebieden, genoemd op deze website. 
 
Het zou fijn zijn als u naast Nederlands nog een andere taal spreekt, bijvoorbeeld Engels, dit is geen vereiste. Om telefonisch bereikbaar te zijn is een vast telefoonnummer of een Skype nummer noodzakelijk. U kunt u ook aanmelden voor of alleen telefonische werkzaamheden of alleen Chat/email beantwoorden werkzaamheden. 
 
U hoeft niet in Nederland te wonen om u aan te melden. U kunt werken als Luisterconsulent op welke plek u zich ook bevindt. Dat werkt via Skype. (nadere info volgt als we uw aanmelding hebben ontvangen).
 
Mochten we tot overeenstemming komen, dan ontvangt u als Luisterconsulent een inlogcode en kunt u zelf uw eigen box invullen. Voorzien van foto, specialiteiten, etc. 
 
Als u zich aanmeldt, wilt u dan ook uw kwaliteiten vermelden, alsmede in welk vakgebied u werkzaam bent en of u kiest voor zowel bellen als chatten, of voor een van de twee.
 
Wilt u werken bij Luisterconsulenten? Vul het contactformulier in
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten