HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker
...

Yvonne

Aan de hand van een naam en leeftijd voel ik in op energie en zie wat er nu speelt en gaat gebeuren. Alle vragen zijn welkom. Relationeel, kinderen, toekomst, liefde, relaties, financieel.
bellenZonder registratie!
bellen met creditsGelijk aan de lijn!
chattenMakkelijk en snel!
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Yvonne

Al je vragen zijn welkom. Hierbij maak ik gebruik van mijn gaven helderzien, helderweten en heldervoelen. Ik kan een kaartlegging doen voor het aankomend half jaar. Geef me je naam en leeftijd, of van diegene waar je meer over wilt weten en ik vertel je duidelijk waar jij staat, waar de ander staat en hoe het verder gaat.
Duidelijke antwoorden en inzichten.

Werk als coach en counselor in de relationele sfeer. Alle vragen op gebied van relaties, partner, ex partners, kinderen stel ze gerust.

Gaves: Allround, Coaching, Contact met gene zijde, Foto lezen, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Medium, Pendel, Reiki, Relatie coach, Sjamaan, Waarzegger
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (34)

Yvonne, Dank je wel voor je wijze woorden!! Het heeft mij geholpen om mijn ogen te openen
★★★★☆ Anonieme gebruiker 16-12-2021
Mooi consult, heb er echt wat aan gehad! Bedankt Yvonne
★★★★☆ Anonieme gebruiker 09-10-2021
Ik kan soms alle antwoorden over de toekomst en anderen willen hebben en dat willen controleren, maar Yvonne wees me terug naar de basis en dat is jezelf en in je eigen kracht gaan staan. Een goede spiegel en fijn advies.
★★★★☆ Anonieme gebruiker 01-09-2021
Super mooie reading gehad, zoals altijd Kom snel terug xx
★★★★★ Anonieme gebruiker 09-08-2021
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Yvonne om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Blog van Yvonne

Wil je weten of je ex nog terugkomt?

Je partner heeft een punt achter de relatie gezet. Aan de ene kant begrijp je het wel, met je gezonde verstand zie je heus wel dat het allemaal niet zo lekker meer liep de laatste tijd.

Maar je hart zegt iets heel anders, die voelt een gemis en zou de ander het liefst weer terug in zijn leven willen hebben. Als je je hart volgt, voel je pijn. Als je je verstand volgt, is er begrip. En toch er is een stemmetje dat verlangend zegt, zou mijn ex nog terugkomen?

Ga niet in de twijfel zitten, raadpleeg mij, medium Yvonne, ik kkan je het antwoord geven of het staat te gebeuren. Soms moet je daar zelf ook iets voor doen, dat vertel ik je ook graag en wie weet, kunnen jullie samen verder.

Medium Yvonne
MediumsenparagnostenEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten